TÁMOP 2.6.2 pályázat

TÁMOP-2.6.2-12/1-2013-0065

Civilen is piacképesen

A Forrás Lelki Segítők Egyesülete 7. 969. 400 Ft uniós támogatást nyert a Munkaerő piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásának megerősítése című pályázati kiíráson az Új Széchényi terv keretében.

A pályázati program keretében képzések, szervezetfejlesztés és szolgáltatásfejlesztés valósult meg annak érdekében, hogy a Forrás Lelki Segítők Egyesületének munkatársai tudásuk frissítésével olyan új ismereteket tudjanak átadni az álláskereső, még nem foglalkoztatott munkavállalóknak akik ezen tudás birtokában sikeresen tudnak részt venni a munkaerőpiacon.

Pályázatunkat az OFA tanúsítvány kiadásával jutalmazta. Az „álláskereső klub” szolgáltatásunk, OFA által elismert standard kidolgozása és annak oktatása mellett zajlik álláskeresők részére.

ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.

Széchenyi Terv

TÁMOP-5.4.6A pályázat

TÁMOP-5.4.6A-12/2-2012-0039

Oktatással az integrációért

A fizikai és info-kommunikációs akadálymentesítés szakmai tudásánaK elterjesztése és hozzáférhető szolgáltatások fejlesztése című pályázat keretében megvalósuló képzések

ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.

Széchenyi Terv