szertelen

Forrás Lelki Segítők Egyesületének szervezésében, az

ERŐ-FORRÁS.NEKED!

program keretében

5 fős középiskolás csapatok jelentkezését várjuk, a 3 fordulóban megrendezésre kerülő játékos vetélkedőre, melynek tematikája a drogfogyasztás, szermentesség, prevenció, illetve kiemelten az alternatív szabadidős tevékenységek, sport köré rendeződik.

A csapatok jelentkezését 2015. április 17-ig várjuk a
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   email címre szertelen küzdelem megjelöléssel.

A Szertelen Küzdelem című programunkra a beérkezett címerek és indulók képei 2015. 04. 27-én, hétfőn kerülnek fel a facebook oldalunkra. Tehát hétfőtől lehet lájkolni őket, június 25-ig! A legtöbb szavazatot / lájkot szerző csapat különdíjban részesül. Így kérem a csapatok tagjait, hogy aktivizáljátok ismerőseiteket!

A jelentkezéssel együtt, csatoltan kérjük beküldeni az alábbiakat:

-    csapatnév (jelige)

-    csapat címer a „SZERTELEN KÜZDELEM”-re (A/4-es méretben, bármilyen technikával elkészíthető rajz, scannelt formában – az eredetit az első alkalomra kérjük magatokkal hozni!)

-    csapat induló a „Debrecenbe kéne menni” című népdal dallamára, a „SZERTELEN KÜZDELEM” tematikájára

A beküldött címerrajzokat és induló szövegeket feltesszük a Forrás Lelki Segítők Egyesülete facebook oldalára ahol az alkotásokat likeolni lehet. A legtöbb szavazatot kapott csapat az első fordulóban már különdíjban részesül!

A program 3 lépésben valósul meg.

1.FORDULÓ 2015. április 24. péntek, 13.00. - 17.00.

A JÓZANSÁG NAPJA kapcsán megrendezésre kerülő alkalom keretében részvétel a programokon, majd SZERTELEN-TOTÓ kitöltése. A totó helyes megfejtéséhez kérjük, olvassátok el a Forrás Lelki Segítők Egyesületének honlapja (www.forrasegyesulet.hu) felkeresésével elérhető FORRÁS FÜZETEK 1-6 című kiadványainkat!

Helyszín: Ifjúsági Ház, Debrecen, Simonffy utca 21.

2.FORDULÓ 2015. május 9. szombat 10.00.- 12.00.

A TÓCÓSKERTI MAJÁLIS keretei között játékos sportvetélkedő a csapatok között, óriás társas-játék prevenciós kérdésekkel.

Helyszín: Forrás Mentálhigiénés Központ, Debrecen, Kishegyesi út 36.

3.FORDULÓ 2015. június 26. péntek 12.00.- 15.00.

A DROGMENTES VILÁGNAP alkalmából közös szendvics-ebéddel indítunk, majd versenyek játékos kérdésekkel, közös kreatív tevékenység következik A csapatokat kérjük, készítsenek egy prezentációt, bemutatva, hogy a csapattagok egyenként, vagy együttesen milyen alternatív szabadidős tevékenységekben vesznek részt, milyen eredményeket értek el, mivel tudnák kortársaikat a szabadidő értelmes és tartalmas eltöltésére bíztatni. A prezentáció elkészítésekor legyetek kreatívak, lehet közös tevékenységre invitálni a többi csapatot, énekelni, táncolniJ. Délután 15.00 órától be lehet kapcsolódni a Játék-Klub, majd a Tea-Ház programjába.

Helyszín: Forrás Közösségi Klub, Debrecen, Angyalföld tér 11.

Várjuk az 5 fős iskolai csapatokat
(a résztvevők nevét, életkorát, elérhetőségét, az iskolák neveit).

Szeretettel látunk minden lelkes, a gyerekeket elkísérő pedagógust is!

Érdeklődni lehet: Berényiné dr. Felszeghy  Márta,  06-20-627-7650