Hagyományteremtő Tócóskerti Karácsony

Dátum: 2015. december 11-én (pénteken) 13:00 - 17:00 óráig.
Helyszín: Forrás Közösségi Klub, Debrecen, Angyalföld tér 11.

Tócóskerti Karácsony és Vásár alkalmával zenés, táncos és prózai produkcióival léptek fel partnerszervezeteink ellátottai és a lakótelepen jelenlévő, az egyesülettel együttműködő iskolák tehetséges diákjai.

A rendezvény teljes ideje alatt karácsonyi kézműves vásár keretében kerültek bemutatásra a munkarehabilitációs foglalkoztatás keretében elkészült alkotások, amelyeket a helyszínen meg is lehetett vásárolni. A karácsonyi vásáron résztvevők hozzájárultak a megváltozott munkaképességű ellátottak foglalkoztatásához szükséges eszközbeszerzéshez.

A rendezvény hivatalos megnyitójára 13.30 órakor került sor, rendezvényt megnyitotta Varga András önkormányzati képviselő, az Oktatási, Ifjúsági és Sportbizottság alelnöke.

A megnyitót követően áldást mondtak a tócóskerti felekezetek képviseletében Fodor András püspöki helynök, Bereczki Zoltán református lelkész, és Terdik János görög katolikus lelkész.

A programmal kapcsolatos cikk a Rólunk írták / Médiafigyelő fülben olvasható!
További képek a facebookos oldalunkon láthatóak!